Des de les entitats unionistes “implicades en la lluita contra el nacionalisme” han fet una crida a totes aquelles persones que s’han sentit perjudicades o discriminades per l’independentisme. Sota el lema “Sense igualtat, no hi ha pau” alerten que “la desigualtat sempre genera tensions que poden degenerar en violència”.

Els organitzadors de la protesta han titllat el president de la Generalitat, QuimTorra, de “racista, supremacista i discriminador”, i per això consideren que no hauria de presidir el govern. Han afegit que continuaran mobilitzant-se “si Torra governa només per al 47 % dels catalans”.

La manifestació ha acabat a plaça de Sant Jaume, on hi ha hagut moments de tensió al voltant de la pancarta amb el llaç groc a la façana de l’Ajuntament. El llaç groc de la façana havia desaparegut per culpa d’una ventada i quan els treballadors l’han tornada a col·locar diversos manifestants unionistes han intentat entrar a l’Ajuntament saltant-se el cordó policial.

Després, un grup de manifestants s’han desplaçat fins a la platja de Sant Sebastià per fer-hi una acció. Allà han repartit unes 300 tovalloles amb la bandera d’Espanya i les han desplegat a la sorra, per reivindicar que aquesta “és la seva terra i que l’han de defensar”.