Els veïns ja poden gaudir de la primera fase de l’ampliació de la superilla de Sant Antoni. Després de pacificar els entorns del mercat, ara s’han acabat les obres que han allargat la reforma fins al carrer del Comte Borrell, entre el carrer de Manso i l’avinguda del Paral·lel. També s’ha reurbanitzat l’encreuament entre Borrell i Parlament. Un cop pavimentats aquests trams i instal·lats els nous elements del mobiliari urbà i les jardineres, el públic pot accedir lliurement a la zona.

La primera part de l’ampliació de la superilla ofereix més espais d’estada als veïns, amb cadires i bancs per seure-hi, i jocs infantils per als més petits. També hi ha més verd, després que s’hi hagin instal·lat jardineres amb vegetació, que continua protegida per assegurar-ne el creixement.

Ampliació de la superilla de Sant Antoni

La pacificació de les vies permet que el vianant recuperi un espai que abans es destinava al cotxe. També busca reduir els nivells de contaminació generada pels vehicles. L’ampliació de la superilla a Comte Borrell ha deixat només un carril de circulació per als cotxes.

Sant Antoni es va fer seva la superilla dies abans

Ara s’han tret les tanques i els veïns ja poden gaudir de la nova ampliació, però el cert és que alguns barcelonins ja van fer seva la superilla de Sant Antoni abans que les obres estiguessin enllestides. Feia dies que els bancs i les cadires del nou espai ja estaven ocupats per desenes de persones, tot i els elements d’obra que hi barraven el pas.

Després de la finalització de la primera part de l’ampliació de la superilla de Sant Antoni, ara els veïns esperen que s’acabin les obres de pacificació del carrer del Comte Borrell entre la Gran Via i Floridablanca, així com les del carrer de Tamarit, entre Viladomat i Calàbria. Aquests treballs van amb retard i segons l’Ajuntament està previst que acabin al juliol.