vidgrid

La guerra a Ucraïna ha despertat l’interès mundial. La majoria de mitjans de notícies internacionals dediquen bona part de la programació a seguir la invasió de Rússia a Ucraïna en directe i l’última hora del conflicte. VidGrid és una eina que ens permet connectar de manera simultània amb fins a nou finestres de canals internacionals.

L’eina de VidGrid ens permet seguir des d’un únic directe nou pantalles. També podem triar quina pantalla volem escoltar mentre en la resta de finestres continua l’emissió. La pàgina reprodueix el contingut dels canals de YouTube de diferents mitjans d’arreu del món. Per exemple, alguns dels més coneguts com CNN, BBC, Sky News, Al Jazeera en anglès, Euronews o France 24. També permet sintonitzar altres canals com el japonès NHK World, l’alemany DW o CNA de Singapur.

Fins fa uns dies també estava disponible el directe del canal RT, vinculat a Rússia, però amb el bloqueig de Google a la plataforma ja no es pot accedir al seu contingut. Una altra opció que permet VidGrid és l’accés a canals de música per si en algun moment volem desconnectar de l’allau informativa que suposa la invasió a Ucraïna.