Aquest soroll.... continua sent un dels preferits el dia dels Sants Innocents. Hi ha bromes que no passen de moda... i d'altres que es renoven amb els anys. Són algunes propostes per un dia en què totes els bromes estan permeses. ALBA SERRANO, dependenta "La tradició no es perd." "He vist això i està bé per una innocentada". Tot i que no és el mateix fer les bromes... que rebre-les... "Estavem en un bar i ens van dir que marxéssim perquè feiem massa soroll." "Vam comrpar unes entrades per Cap d'Any molt cares i la parella em va dir que s'havia trencat la cama." "A la feina, em pengen llufes i coses així." Les bromes també han creuat la barrera digital i omplen la xarxa. L'Illa Diagonal, per exemple, ha tuitejat que vol envoltar-se d'aigua per convertir-se en una veritable illa. Les innocentades també són típiques als esports. Avui el Club Esportiu Europa anunciava un nou fitxatge... ni més ni menys que Samuel Eto'o! La política tampoc no s'ha salvat de les bromes. Pablo Iglesias ha tingut un paper destacat durant aquest 28 de desembre. Des de converses telefòniques amb el papa... fins a un programa propi de televisió a Telecinco amb el Petit Nicolás com a col·laborador. 'Directe.cat' s'afegia al dia dels Sants Innocents dient que Mas i Junqueras ja han arribat a un acord polític sobre el procés sobiranista. Fins i tot hi ha els qui s'han atrevit amb propostes com aquesta de les joventuts socialistes de Múrcia, que han fet un vídeo sobre l'aeroport de Corvera, acabat des de fa dos anys i encara pendent d'inauguració.

En el dia dels Sants Innocents, encara hi ha mitjans de comunicació que fan broma amb els lectors i espectadors. La gràcia és introduir entre les notícies una de falsa prou estranya com perquè qualsevol persona la pugui identificar com una innocentada.

Aquest diumenge el diari digital ‘Directe.cat’ ha obert portada amb una notícia impactant. Han anunciat un acord entre Mas i Junqueras per garantir un govern d’unitat i constituent d’un nou estat independent. Un altre diari digital que ha volgut jugar amb els lectors és ‘El Confidencial’. Dins la secció “Alma, corazón y vida” hi han col·locat una notícia titulada: “Ingresan en un hospital psiquiátrico un joven obsesionado con Podemos”. En el text expliquen tota la història d’aquest noi que sembla que ha quedat trastocat per culpa del fenomen de masses del partit de Pablo Iglesias.

Algunes marques comercials també s’han apuntat a les innocentades. Danone ha publicat en el seu compte de Twitter un nou producte, el iogurt de sobrassada amb mel. Oscar Mayer ha fet el mateix i ha anunciat que ha tret al mercat un turró de salsitxes.

Les bromes esportives

El diari esportiu Mundo Deportivo ha jugat amb els lectors i ha presentat la nova equipació per al FC Barcelona amb un disseny una mica peculiar. La notícia la signa Q. D. Sastre i tant la samarreta com les mitgetes no tenen pèrdua.

També en clau esportiva, el CE Europa ha anunciat que Samuel Eto’o penjarà les botes amb els escapulats. Asseguren que tant el jugador com el club han tancat el fixatge per aquesta mateixa temporada.

Innocentades polítiques

Pablo Iglesias ha protagonitzat diverses bromes a la xarxa. Entre altres, el portal Vertele anunciava que el líder de Podemos tindrà un programa de televisió propi a la cadena privada Telecinco i que, a més, el Petit Nicolás seria un dels col·laboradors. De la seva banda, el web Religión en Libertad anunciava que des de les eleccions europees, Pablo Iglesias i el Papa han mantingut dues converses telefòniques.

Per altra banda, el periodista Jordi Robirosa ha penjat la seva particular innocentada en el seu perfil de Facebook. Aquest matí ha anunciat que es presenta com a candidat a l’alcaldia de Barcelona per UPyD.