L’Hospital Sant Joan de Déu ha aconseguit un milió d’euros gràcies a donacions de la societat civil per construir el nou hospital de dia, segons ha informat en un comunicat. Al nou espai els pacients podran rebre de manera ambulatòria el tractament que requereixin sense necessitat de quedar-hi ingressats. [Imatge: HSJD]

L’Hospital Sant Joan de Déu ha construït el nou centre gràcies a les donacions d’un centenar de particulars i famílies de pacients, organitzacions i empreses. Les obres del complex sanitari van començar el mes de febrer de 2014 i està previst que s’inauguri a principi de l’estiu de 2015. El jugador del FC Barcelona Xavi Hernández i la seva dona, Núria Cunillera, van cedir els seus regals de casament i l’Obra Social La Caixa també ha aportat diners al projecte.

El centre ha posat en marxa una campanya per recaptar diners, com la iniciativa que porta a terme conjuntament amb el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, que ha consistit en la venda de caixetes de caramels. El nou equipament doblarà la capacitat de l’actual i passarà de 12 llits a 23, incorporarà eines tecnològic d’última generació i uns espais més confortables per als nens i les seves famílies.