Avui, tots els gossos que passegen pel litoral de Barcelona poden arribar.... fins aquí. Segons l'Ajuntament, és molt costós mantenir la platja neta de les mascotes quan arriba el bon temps i per això en prohibeix la presència. A partir de la Setmana Santa els gossos no podran accedir a la platja durant els caps de setmana. A partir del juny, quan hi ha més intensitat a les platges de Barcelona, no podran accedir-hi en cap moment de la setmana, ni de dia ni de nit. La normativa ja està bé per a alguns usuaris de la platja. "Jo crec que els gossos poden molestar i a part des del punt de vista higiènic jo crec que no és bo que els gossos estiguin a la platja" "Más que nada la suciedad, aunque lleves una bolsita y la limpies siempre queda algo" "Claro que no es higiénico que te acuestes con una toalla y que pesques algo debajo una meada del perro o lo que sea" Però d'altres opinen que la prohibició és excessiva. "Jo no tinc gos però si tingués m'agradaria poder gaudir de venir a la platja també" "Ha de estar pendiente de lo que es tu animal, si hace caca, la recoges, si molesta, lo atas, pero es un poco injusto" De la seva banda, el partit animalista demana que durant l'estiu es pugui accedir a la platja amb gossos, almenys des del vespre i fins a primera hora de la nit. De totes maneres, consideren que la millor solució seria que s'hi pogués accedir tot l'any, encara que fos amb límits. ALBA ESCUIN, PACMA "Barcelona té més de 4.500 quilòmetres de platja i no té cap zona habituada per a gossos, vull dir, ho trobem, és que ni 500 metres, des del partit animalista reclamem 500 metres com a mínim de platja per poder estar durant tot l'any amb els nostres animals, que són la nostra família". La normativa va entrar en vigor el juliol passat.

Des de l’inici de la Setmana Santa, els gossos que passegen pel litoral no poden accedir a les platges durant les festes i els dissabtes i diumenges. A partir del juny no podran trepitjar-la en cap moment de la setmana, ni de dia ni de nit. Segons l’Ajuntament, és molt costós mantenir la platja neta de les mascotes quan arriba el bon temps i, per això, en prohibeix la presència.

La normativa ja està bé per a alguns usuaris de la platja i fins i tot propietaris d’animals, mentre que d’altres consideren que la prohibició és excessiva. El Partit Animalista (PACMA) reclama que durant l’estiu es pugui accedir a la platja amb gossos, almenys des del vespre i fins a primera hora de la nit. De totes maneres, consideren que la millor solució seria que s’hi pogués entrar tot l’any, encara que fos en zones delimitades.