Salut habilitarà tres punts de vacunació contra la covid-19 sense cita prèvia a les universitats de Barcelona just quan s’inicia el curs 2021-2022. Forma part de l’estratègia per assolir la màxima cobertura vacunal per a la població del territori. Dimarts, 14 de setembre, s’iniciarà la vacunació sense cita prèvia a la Universitat Politècnica de Barcelona al Campus Nord. En aquest espai hi treballarà personal sanitari del CAP Sarrià.

El següent punt de vacunació serà el 15 de setembre al Campus Sud habilitat per la Universitat de Barcelona. Administraran les vacunes el personal del punt de vacunació poblacional (PVP) de Fira de Barcelona.

I, per acabar, el 22 de setembre s’obrirà el punt de vacunació de la Universitat Pompeu Fabra al Campus de Ciutadella. Hi intervindran l’equip sanitari del CAP Vila Olímpica.

Vacunació en els instituts on hi hagi índexs més baixos d’immunització

Salut ha anunciat aquest divendres que es planteja vacunar als instituts amb índex baixos d’immunització. El departament es proposa obrir un centre de vacunació dins del mateix institut o bé a l’entorn del centre.