Aquest matí el carrer de la Llibertat s’ha llevat amb menys guarniments. Alguns porquets que formaven part de la decoració d’‘Els sons rurals’ han estat robats en la recta final de les festes. Fins ara, a banda de la forta tempesta que va malmetre la decoració d’alguns carrers, els guarniments dels carrers sobrevivien dia rere dia sense desperfectes destacats. De fet, la Fundació Festa Major de Gràcia va engegar una campanya per evitar destrosses en els elements decoratius, que es registren cada any als carrers de Gràcia.

Veïns del carrer de la Llibertat han instal·lat cartells per localitzar els porquets que falten. Demanen al presumpte lladre que torni els elements decoratius i que respecti els guarnits de les festes.

Porquets del carrer de la Llibertat

La granja del carrer de la Llibertat va guanyar el concurs de guarniments d’aquest any. ‘Els sons rurals’ s’inspira en el món rural. A banda dels porquets, hi ha representats altres animals i també una masia, el corral, l’era, les eines, un camp de gira-sols i un gran espantaocells.

Cercavila per acomiadar les festes de Gràcia

La tradicional passejada dels gegantons Torradet i Gresca són un senyal que la Festa Major de Gràcia arriba a la seva fi. Enguany, les figures han sortit de la plaça de la Vila i han ballat per una quinzena de carrers, com el Gran de Gràcia, la rambla de Prat, la travessia de Sant Antoni i la travessera de Gràcia. Les figures tornaran a sortir aquest dimarts, 21 d’agost, a la nit després del correfoc per acomiadar la festa definitivament.