reparació rajoles Rambla

L’Ajuntament de Barcelona està canviant rajoles trencades a la Rambla, una actuació puntual abans no arribi la reforma definitiva d’aquest passeig, que continua sense calendari definit. Les millores al paviment van començar a mitjan octubre i s’allargaran fins a finals d’any, amb un pressupost de 150.000 euros.

En una primera fase s’han renovat les rajoles de la part superior de la Rambla, entre la plaça de Catalunya i el carrer de la Portaferrissa, i ara s’està actuant en el tram fins al Liceu. A principis d’any, el consistori va anunciar la intenció de reparar les zones malmeses en espera d’afrontar la reforma del passeig.

En un debat a la Comissió d’Urbanisme, aquest dimarts, els grups de l’oposició van tornar a reclamar al govern municipal que posi data a la reforma de la Rambla perquè comenci el 2022. La tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, va condicionar l’inici dels treballs a poder aprovar el pressupost del 2022 —que aquest dimecres va superar el primer tràmit. La llista d’inversions dels comptes, però, no recull cap partida per a la Rambla.