On cobrar Grossa Sant Jordi 2024

La Grossa de la Diada 2023 és el proper gran sorteig de Loteries de Catalunya, que es farà amb motiu de la diada de Catalunya. Es repartirà un premi extraordinari de dos milions d’euros per als jugadors que tinguin el número i la sèrie del primer sorteig. Les participacions per a la rifa es poden comprar als punts de venda habituals i d’altres complementaris per cinc euros.

A continuació et detallem l’horari i on veure el sorteig de la Grossa de la Diada 2023, es farà l’11 de setembre.

Horari de la Grossa de la Diada 2023

El sorteig es farà a les 12 h de l’11 de setembre, tal com ha comunicat Loteries de Catalunya a betevé. La rifa, a diferència del sorteig de Cap d’Any, no es retransmetrà per televisió. Ara bé, sí que podràs seguir-ho en directe a betevé, a través d’una cobertura minut a minut perquè puguis conèixer al moment els números premiats.

A betevé també tens un comprovador on podràs escriure el teu número i, de forma automàtica, saber si ha estat premiat i amb quina quantitat de diners rebràs.

A banda, els resultats també es compartiran al web de Loteries de Catalunya i a les xarxes socials de la Grossa (Facebook, Twitter i Instagram).

Què vols saber de la Diada 2023 a Catalunya?