feliç diada 2023

L’11 de setembre és el dia per dir “Feliç Diada 2023!” als teus familiars, amics, contactes i a tothom qui desitgis amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Hi ha maneres ben diverses de desitjar un bon Onze de Setembre, però ara molts usuaris busquen formes originals d’enviar missatges personalitzats amb el gran protagonisme d’aplicacions mòbils com WhatsApp i xarxes socials com Instagram, TikTok, Twitter o Facebook, entre d’altres. Estàs buscant fotos, GIF i “stickers” originals per desitjar un bon dia de Catalunya a tothom? En aquesta pàgina t’oferim alguns recursos per desitjar una feliç Diada 2023 amb originalitat!

Feliç Diada 2023: fotos de felicitació

Hi ha diversos bancs d’imatges a internet on aconseguir fotografies originals per felicitar la Diada 2023. És el cas, per exemple, de Flickr o Pinterest. Hi ha imatges amb textos sobreposats, amb cites textuals destacades amb motiu de l’Onze de Setembre. També pots aprofitar per agafar fotografies de les mobilitzacions de la Diada d’altres anys i recordar aquells dies.

A continuació et proposem algunes fotografies que pots aprofitar per enviar les teves felicitacions personals.

feliç diada 2022
Foto: Pinterest
feliç diada 2022
Foto: Pinterest
feliç diada 2022
Foto: Pinterest
manifestació 11 setembre urquinaona diada 2022

GIF per la Diada 2023

L’altra opció que tens a mà per felicitar la Diada és fer-ho amb un GIF, és a dir, una imatge animada i en moviment que pots enviar, per exemple, per WhatsApp. En aquesta mateixa aplicació pots trobar alguns GIF, però per internet també n’hi ha de creats amb motiu de la Diada.

A continuació te n’oferim alguns perquè te’ls descarreguis al mòbil.

feliç Diada 2022
feliç diada 2022

Si, en canvi, optes per fer adhesius per enviar als teus contactes, pots agafar qualsevol fotografia que tinguis guardada el telèfon mòbil i convertir-la en un “sticker“. Per fer-ho, pots recórrer a l’aplicació Sticker maker, que et permet crear els teus adhesius per a WhatsApp d’una forma molt senzilla.

Què vols saber de la Diada 2023 a Catalunya?