feliç diada 2022

L’11 de setembre és el dia per dir “Feliç Diada 2022!” als teus familiars, amics, contactes i a tothom qui desitgis amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Hi ha maneres ben diverses de desitjar un bon Onze de Setembre, però ara molts usuaris busquen formes originals d’enviar missatges personalitzats amb el gran protagonisme d’aplicacions mòbils com WhatsApp i xarxes socials com Instagram, TikTok, Twitter o Facebook, entre d’altres. Estàs buscant fotos, GIF i “stickers” originals per desitjar un bon dia de Catalunya a tothom? En aquesta pàgina t’oferim alguns recursos per desitjar una feliç Diada 2022 amb originalitat!

Manifestació l’11 de setembre a Barcelona per la Diada 2022: Última hora i preparatius | DIRECTE

Feliç Diada 2022: fotos de felicitació

Hi ha diversos bancs d’imatges a internet on aconseguir fotografies originals per felicitar la Diada 2022. És el cas, per exemple, de Flickr o Pinterest. Hi ha imatges amb textos sobreposats, amb cites textuals destacades amb motiu de l’Onze de Setembre. També pots aprofitar per agafar fotografies de les mobilitzacions de la Diada d’altres anys i recordar aquells dies.

A continuació et proposem algunes fotografies que pots aprofitar per enviar les teves felicitacions personals.

feliç diada 2022
Foto: Pinterest
feliç diada 2022
Foto: Pinterest
Bona Diada 2022! 5 formes originals de felicitar l’Onze de Setembre
Fotografies editades, frases històriques, dites i refranys i fins i tot les postres típiques de l’11 de setembre amb motiu de la Diada 2022
feliç diada 2022
Foto: Pinterest
manifestació 11 setembre urquinaona diada 2022

GIF per la Diada 2022

L’altra opció que tens a mà per felicitar la Diada és fer-ho amb un GIF, és a dir, una imatge animada i en moviment que pots enviar, per exemple, per WhatsApp. En aquesta mateixa aplicació pots trobar alguns GIF, però per internet també n’hi ha de creats amb motiu de la Diada. A continuació te n’oferim alguns perquè te’ls descarreguis al mòbil.

Diada 2022 i manifestació l’11 de setembre a Catalunya: Guia amb recorregut, hora, trams i concerts
L’11 de setembre estarà marcat per la Diada 2022, amb una manifestació convocada per l’ANC i el suport d’entitats independentistes
feliç Diada 2022
feliç diada 2022

Si, en canvi, optes per fer adhesius per enviar als teus contactes, pots agafar qualsevol fotografia que tinguis guardada el telèfon mòbil i convertir-la en un “sticker“. Per fer-ho, pots recórrer a l’aplicació Sticker maker, que et permet crear els teus adhesius per a WhatsApp d’una forma molt senzilla.