manifestacio diada 2023 barcelona anc

(ACN) La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Dolors Feliu, ha fet aquest dilluns una crida a la participació en la manifestació de la Diada 2023 a Barcelona, convocada per l’entitat. “Tothom que tingui un sentiment de voler la independència, que surti i que ho digui”, ha reclamat en declaracions als mitjans després de fer l’ofrena al monument de Rafael de Casanova.

“És el moment en què ens veurem, en què ens sentiran i podrem ensenyar al món, a aquesta Europa que ens mira i a tothom, que volem això”, ha afegit, en referència a la independència de Catalunya.

“No ens podem deixar enganyar”

A respostes dels mitjans, la presidenta de l’ANC ha afirmat que no té “por del bloqueig” a la governabilitat de l’Estat i ha deixat clar que “no hi pot haver cap negociació que no tingui molt clar que és per a la independència de Catalunya”. “Creiem que no ens podem deixar enganyar“, ha sentenciat.

D’altra banda, Feliu ha recordat la “gent que ha lluitat segles i segles per tenir la llibertat de Catalunya i governar-nos sense imposicions”.

Participants a la manifestació comencen a omplir Barcelona

Aquest dilluns al matí ciutadans d’arreu de Catalunya que participaran a la mobilització de l’Assemblea han començat a omplir Barcelona. L’estació de Sants ha estat un enclavament clau per rebre gent de fora de la ciutat: del Garraf, del Baix Llobregat o fins i tot de més lluny.

Què vols saber de la Diada 2023 a Catalunya?