Les pluges torrencials que han caigut aquest dimarts al matí durant una hora han inundat diverses zones de Barcelona, entre les quals una part del Raval. Un veí del barri ha penjat un vídeo a Twitter en què es veu com una riuada baixa pels carrers de Sant Pau i de la Riereta. En aquest últim, han hagut de treure els cotxes d’un pàrquing que ha quedat inundat.

A banda dels carrers, la pluja ha afectat diversos comerços del barri, com la farmàcia que hi ha al carrer de Sant Pau a tocar de Carretes. Els farmacèutics asseguren que és la tercera vegada que els afecta la pluja en l’últim mes. Aquest dimarts, l’aigua els ha fet malbé material informàtic, medicaments i també el sistema de la persiana de la botiga. Amb tot plegat, no han pogut oferir el servei habitual i han treballat a mig gas.

En un supermercat situat al número 59 del carrer de Sant Pau també hi ha entrat aigua. De fet, els comerciants van demanar fa un mes declarar la zona com a catastròfica després dels desperfectes que els va ocasionar una tempesta elèctrica.

No és la primera vegada que al Raval hi ha inundacions quan cau un gran aiguat. A principis de setembre, ja van tenir un ensurt després que una tempesta elèctrica va deixar caure 86 litres d’aigua per metre quadrat.