Diverses escoles de Barcelona s’han llevat inundades amb el primer tast del temporal que ha de continuar aquest dimarts a la tarda a Barcelona. Patis, pavellons i algunes plantes d’escoles i institut, sobretot a la part de Montjuïc, s’han inundat. A més, moltes tenen goteres i els bombers de Barcelona treballen per buidar d’aigua els espais. Més informació: un nou diluvi a Barcelona.

Escola de Bosc de Montjuïc

L’Escola de Bosc de Montjuïc té el pati completament inundat així com també el pavelló. A més, tota la zona de primària es troba plena d’aigua i els alumnes estan concentrats a la segona planta de l’edifici, perquè la planta baixa i la primera planta es troben inundades i amb goteres. Els bombers de Barcelona ja fa estona que treballen per buidar d’aigua l’edifici.

Escola Tres Pins

També a la muntanya de Montjuïc, a l’Escola Tres Pins, la virulència de la pluja ha provocat esquerdes al pati. La zona d’esbarjo dels infants també s’ha convertit en un estenedor improvisat amb la roba dels alumnes que han arribat xops.

pati esquerdat per la pluja escola tres pìns

Escola Pau Vila

A l’Escola Pau Vila l’afectació s’ha trobat sobretot a l’accés dels alumnes aquest dimarts al matí. Malgrat que dins el centre no hi ha hagut problemes, la gran riuada que baixava al carrer on es troba ubicat el centre educatiu no permetia accedir-hi.

Escola Bressol Petit Univers

L’Escola Bressol Municipal Petit Univers, al barri de Gràcia, també es troba afectada per la pluja. El pati està completament inundat. Aquest n’és l’aspecte.

pluja petit univers

Escola bressol Can Caralleu


L’Escola Bressol Municipal Can Caralleu, a Sarrià-Sant Gervasi, també ha quedat inundada amb dos pams d’aigua, segons alguns pares que duen els fills a aquest centre.

La facultat de Dret de la UB, també afectada

Prop del Palau de Pedralbes, també hi ha hagut afectacions. A la facultat de Dret de la Universitat de Barcelona han hagut de reestructurar les aules per fer classe a causa de les goteres.