nova samarreta barça 2023 2024

El Futbol Club Barcelona ha posat a la venda aquest 15 de juny la nova samarreta per a la temporada que ve 2023-2024. Ho fa amb una campanya publicitària en què apareixen jugadores i jugadors dels primers equips i també artistes locals famosos amb molts seguidors a les xarxes i que tenen una connexió especial amb Barcelona.

Qui surt a l’anunci de la samarreta del Barça?

A la foto hi apareixen a primera fila i d’esquerra a dreta Gavi, Alexia Putellas i l’artista Bad Gyal. Al darrere hi ha Aitana Bonmatí, Mushkaa, la jove dissenyadora d’anells Adriana Manso que porta artistes internacionals, Balde, la cantant Julieta, Patri Guijarro, a la darrera fila el cantant Leiti, Caroline Graham Hansen, Ansu Fati i Ronald Araujo.

nova samarreta barça 23-24

La nova samarreta mostra un rombe

La samarreta pica l’ullet al futbol femení. Mostra un rombe que mai abans s’havia vist en l’equip del club. És el símbol que el 1971 representava la primera penya blaugrana femenina. La història del rombe es remunta a l’any 1970, quan Imma Cabeceran va enviar una carta al president del Barça de l’època, Agustí Montal, proposant la creació d’un equip de futbol format per dones.

El primer partit de futbol femení del Barça es va jugar el 25 de desembre del 1970 al Camp Nou.