quan surten notes tall 2024 catalunya

Et preguntes quan surten les notes de tall 2024 a Catalunya? Aquestes qualificacions seran clau per als estudiants que vulguin accedir a la universitat després dels exàmens de la selectivitat. Les de tall són les notes que els alumnes hauran de superar entre el batxillerat o el grau mitjà i les PAU per poder accedir al grau desitjat i a la universitat desitjada. Et preguntes quan surten les notes de tall 2024 a Catalunya?

Les notes de tall surten a mitjans de juliol

L’any 2023, les notes de tall van publicar-se el 13 de juliol, hores després de la publicació de la primera assignació. Les d’aquest 2024 sortiran unes setmanes després dels exàmens de les PAU. Ara per ara, però, el Departament de Recerca i Universitat no ha confirmat quan surten les notes de tall 2024. Sí que sabem que la primera assignació de places serà el 10 de juliol i, per tant, tot fa pensar que sortiran hores o pocs dies després.

Les notes de tall 2024 es podran consultar a betevé

Tan bon punt es conegui la data exacta (o aproximada) de la publicació de les notes de tall del 2024, t’ho farem saber en aquesta mateixa pàgina.

Les notes de les PAU, des del 18 de juny

Les notes de la selectivitat a Catalunya han sortit menys de dues setmanes després de les proves. Enguany, s’han publicat aquest dimarts, 18 de juny.

Amb aquesta i la nota que has tret al batxillerat o al grau mitjà, pots calcular aproximadament la teva nota gràcies a la calculadora de la nota de tall de betevé.