Víctor Font, excandidat a la presidència del Barça a les eleccions del 2021, ha repassat tota l’actualitat del club en una extensa roda de premsa. Víctor Font no ha confirmat si es tornarà a presentar a unes eleccions al FC Barcelona. “No he pres la decisió, perquè no sé si hi ha eleccions; també dependrà del context, però és evident que tinc una inquietud”.

És aquí on Víctor Font ha deixat anar alguns noms de llegendes del Barça a qui voldria portar de nou al club. “M’agradaria convèncer Pep Guardiola i Carles Puyol, no pel meu benefici, sinó per articular un projecte que ajudi a transformar el club”.

Víctor Font i les referències al Manchester City

Víctor Font ha lamentat que, a dia d’avui, el Manchester City sigui l’enveja mundial al món del futbol. “No pot ser que el Manchester City sigui la referència mundial, perquè tot allò està fet amb talent culer”. A més, Font també ha parlat altre cop sobre l’adeu de Leo Messi: “Si Messi hagués marxat del Barça tres mesos després que jo fos president, m’haurien penjat de la porxada de Granollers”.