quan surten notes selectivitat 2023

Et preguntes quan surten les notes de la Selectivitat 2023 a Catalunya? Milers d’estudiants ja pensen en les notes de les PAU a Catalunya. Aquests resultats, juntament amb els de batxillerat, determinaran si poden accedir o no al grau escollit. Amb aquestes qualificacions en mà, l’alumnat podrà calcular les notes de tall. A continuació et detallem quan surten les notes de la Selectivitat 2023 a Catalunya.

Notes de la selectivitat 2023 a Catalunya

Segons ha avançat el Departament de Recerca i Universitats, les notes de la selectivitat es publicaran dijous 22 de juny. Ara bé, com ja va passar l’any passat, podria ser que els estudiants poguessin consultar els resultats de les PAU el dia abans.

Els estudiants podran consultar les qualificacions dels exàmens al Portal d’accés a la universitat, introduint les seves dades personals i la contrasenya.

Altres dates clau de les PAU 2023

L’alumnat que no estigui conforme amb la nota obtinguda podrà demanar una revisió de l’examen entre el 22 i el 26 de juny. Els resultats es podran consultar dijous 6 de juliol, el mateix dia que s’obre el termini perquè els futurs universitaris facin la sol·licitud per revisar la prova.