detenció vengda drogues eixample

Un equip conjunt de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones a primera hora d’aquest divendres, acusades de delicte contra la salut pública. A més, investiguen dues persones més. L’operació ha tingut lloc a quatre pisos de l’Esquerra de l’Eixample, en una zona de locals d’oci.

Com a resultat dels escorcolls, s’ha confiscat una gran quantitat de drogues, com ara amfetamines, MDMA, cocaïna i cristall. Prova del gran volum de drogues que gestionaven els detinguts és que els agents han trobat, en total, 11 balances de precisió. També han intervingut 10.000 euros en efectiu i una pistola Taser.

Tercera operació conjunta antidroga de la setmana

La investigació va arrencar a partir de les queixes que veïns i veïnes van fer arribar a la Guàrdia Urbana. A partir d’aquí, els dos cossos van treballar plegats per reunir proves i aconseguir l’ordre judicial.

Es tracta de la tercera operació conjunta contra el tràfic i venda de drogues a Barcelona aquesta setmana. Dimecres, 14 de desembre, van detenir vuit persones. Quatre persones acusades de vendre droga a la via pública a la Prosperitat, Nou Barris. I d’altres quatre, el mateix dia, per tràfic de drogues en una associació cannàbica de Sants-Montjuïc