Levi Davis jugador rugbi desaparegut

La pista de Levi Davis, un conegut jugador de rugbi anglès de 24 anys, es va perdre a Barcelona el 29 d’octubre i des d’aleshores la seva família el busca desesperadament. Ara, un grup internacional de detectius investiga el cas per intentar localitzar-lo. Ofereixen 10.000 lliures per qualsevol informació que pugui ser d’utilitat i, per això, han habilitat aquest correu electrònic: finlevidavis@gmail.com.

Segons ha explicat a betevé un dels membres del grup, el català Bartomeu Palliser, sobre el terreny ja estan treballant vuit investigadors que han contractat expressament per aquest cas. Es tracta de detectius que coneixen Catalunya i que estan en contacte amb els Mossos d’Esquadra, que investiguen el cas.

El príncep Harry i Megan Markle, entre els clients vip del grup

L’empresa d’investigadors es diu LOI —’Line of Inquiry‘— i té seu al Regne Unit i Suïssa. El seu responsable és el conegut detectiu britànic Gavin Burrows, i a la llista de clients hi figuren vips com el príncep Harry i Meghan Markle, Elton John o Paul McCartney.

La recerca de l’esportista l’estan fent desinteressadament. Segons afirma Palliser, cada any la companyia s’ofereix a resoldre casos sense obtenir beneficis. Escullen aquells que consideren difícils i en què la família no pot costejar el servei.

Busquen testimonis del viatge de Levi en ferri des d’Eivissa

Palliser reconeix que es tracta d’un cas complicat. Ell és l’encarregat de filtrar totes les pistes que els arriben al correu electrònic i a través de les xarxes socials i diu que l’última fiable situa Levi Davis entre el Hard Rock Cafè de la plaça de Catalunya i l’Old Irish Pub, a la Rambla, on els testimonis afirmen haver-lo vist per última vegada.

El que més sorprèn, però, és que no hagi aparegut ningú que parlés amb ell durant el viatge en ferri que va fer des d’Eivissa. “Levi és una persona molt sociable”, explica, “segur que va parlar amb gent durant el trajecte”. Per això fa una crida a que qualsevol persona que se’l creués es posi en contacte amb ells. Qualsevol pista pot ser útil per localitzar-lo.