Segons denuncien alguns veïns, fa dos mesos un drogodependent es va electrocutar mentre es punxava en un transformador elèctric, una pràctica que, asseguren, no és puntual i que posa encara més en risc les vides de les persones que es droguen.

L’Associació de Veïns de Robador-Picalquers-Roig, a més, es queixa que les xifres oficials no mostren l’augment de consum que ells sí han detectat i consideren que el problema dels narcopisos està fent metàstasi i és lluny d’una solució. També preveuen que durant la temporada d’estiu l’efecte negatiu d’aquests espais pot ser encara més gran.

Narcopisos de luxe

Un dels arguments dels veïns per témer la temporada d’estiu és la descoberta d’un narcopís de luxe. Malgrat que encara no en volen fer pública la situació, asseguren que s’hi serveix heroïna i cocaïna de més qualitat per a clients de major nivell adquisitiu, com, consideren, poden ser els turistes. Segons aquest grup de veïns, el preu del gram d’heroïna es troba al voltant dels 100 € en aquest espai, mentre que en altres narcopisos el cost de la dosi és de 3 €, un preu que, alerten, ha baixat respecte a l’estiu passat, quan en costava fins a 10.