La manifestació ha tingut lloc a les 17 h de la tarda, moment en què el teatre ha obert les portes al públic per al concert que tanca el Festival Internacional de Cant Francesc Viñas.

En un comunicat, els treballadors exigeixen a la direcció que “plantegi una alternativa al possible ERO i proposi una nova programació més econòmica” que optimizi els treballadors estables del Teatre.

El Comitè d’Empresa del Liceu critica la direcció per la manca d’informació sobre el possible expedient de regulació que van anunciar els mitjans fa una setmana, i consideren que aquesta postura “altera la pau social” aconseguida pels treballadors. El Comitè culpa els directius del Teatre d’una “mala gestió econòmica i artística” i no veu just que es retallin drets laborals per preservar els llocs de treball.

El comunicat titlla la direcció de “poc fiable” i afirma que la cancel·lació d’espectacles durant dos mesos suposaria un desprestigi i seria una mostra més que la direcció “incompleix cons­tantment els seus pactes amb treballadors i abonats.”