VALENTÍ ANODÓN, portaveu SAP UGT "Treballar més enllà del que ens pertoca quan s'aten a un ciutadà, petr exemple en el moment d'interposar una denuncia s'ha cabat. Nosaltres el que no farem es perjudicar el servei però ja no estem disposats a tapar les vergonyes d'aquesta administració i del cos dels Mossos d'Esquadra".

Aquest divendres, al voltant d’un miler de mossos es van manifestar en contra de les retallades salarials que preveu aplicar Interior i van tallar la Diagonal durant mitja hora. Les converses entre la policia catalana i el Departament d’Interior estan estancades. La conselleria planteja el reajust del sou com una mesura inamobible, i els sindicats de la policia, tot i que accepten alguns reajustos, es mostren radicalment contraris a la retallada salarial.

El comunicat conjunt destaca, per exemple,”que qualsevol company que hagi de conduir revisi minuciosament i amb el temps que calgui l’estat del vehicle i el seu equipament policial” o recorden que no han de fer servir els mòbils personals si l’administració no els en facilita.