L’inici de la temporada alta de bany i la pujada de temperatura han fet que aquest cap de setmana el litoral barceloní s’ompli de banyistes. Per complir amb els restriccions contra la covid-19, però, alguns no han pogut accedir a algunes platges.

Dissabte se’n van tancar cinc per excés d’aforament. Primer es va tancar les platges de la Nova Icària i el Bogatell; després, Sant Miquel, i més tard, la Mar Bella i Sant Sebastià. A les 19.15 h totes van quedar obertes de nou. Diumenge tot i que a la majoria de platges s’hi podia veure molta gent no s’han arribat a tancar, només s’hi ha regulat l’accés en les platges amb més ocupació, com per exemple a la Nova Icària.

Les opinions dels usuaris pel que fa a la seva experiència a les platges durant el cap de setmana ha estat diversa. Alguns han explicat que tot i que hi havia molta gent es mantenien les distàncies i la gent es movia amb mascareta, però altres han destacat el contrari.

Els controls d’aforament continuen

L’any passat, Barcelona va instal·lar uns videosensors per controlar l’aforament a les platges. Però enguany, el consistori controla l’aforament a través dels informadors i no s’instal·laran càmeres.