Cotxe dels Mossos d'Esquadra

Un home de 50 anys ha ingressat a presó acusat de cometre diversos delictes de robatori amb violència i intimidació a dones a Sarrià Sant – Gervasi. Els Mossos d’Esquadra el van detenir el 5 de maig després d’enxampar-lo “in fraganti” quan intentava assaltar una nova víctima. En el moment de la detenció, l’autor va intentar fugir corrent i va esgrimir una navalla als policies, motiu pel qual també se l’acusa d’atemptat als agents de l’autoritat.

La investigació es va iniciar durant la primera setmana de maig després de diverses denúncies interposades per veïnes del districte. La descripció del “modus operandi” era molt similar en tots els casos: el detingut duia una caputxa i un tapaboques per amagar-se la cara, actuava de nit i seguia les víctimes fins que arribaven al portal, accedia a l’interior i allà les abordava i amenaçava amb una navalla.

El detingut ja tenia antecedents per un delicte de robatori amb violència i un altre d’abús sexual, a més de dos delictes d’agressions sexuals. L’arrestat va passar a disposició judicial que en va decretar l’ingrés a presó. Tot i això, la investigació policial es manté oberta per si es pot relacionar el detingut amb altres fets similars.