El Pop del Parc de La Pegaso s’ha convertit en un cúmul de problemes. Després d’algunes crítiques als tobogans metàl·lics que aquest estiu cremaven i alguns actes vandàlics que van obligar a tancar l’estructura uns dies, ara alguns pares denuncien haver trobat al terra cargols de la xarxa metàl·lica que es troba en una de les entrades de la nova atracció.

Aquest dijous al matí un grup d’operaris s’afanyaven a canviar la xarxa de protecció per una de nova i a instal·lar-ne una segona per evitar que els nens s’hi poguessin enfilar i evitar possibles caigudes. Ara mateix els tècnics estan esperant l’arribada des d’Alemanya de les peces de l’ull vandalitzat per restaurar l’aspecte d’aquest joc, que ha començat amb mal peu.

 

operaris al pop de la pegaso

Bones crítiques

Tot i aquest inici accidentat la majoria dels pares del barri estan satisfets amb la nova instal·lació. Són conscients que encara s’han de fer alguns petits ajustaments però que tot i això el Pop agrada, i molt, als més menuts. El reescalfament dels tobogans pel sol segueix sent un problema que els pares solucionen ara mateix portant els nens principalment a la tarda, i en espera que la nova visera i els nous arbres que es volen plantar acabin aportant l’ombra necessària.