Les obres de cobertura de la ronda de Dalt en un tram de 200 metres -des de l’avinguda del Jordà en direcció Llobregat- encaren la recta final. Els treballs havien de finalitzar a l’agost, però van amb retard i s’allargaran encara unes setmanes més.

Actualment, s’està acabant la impermeabilització de la coberta i, posteriorment, s’urbanitzarà l’espai i s’hi instal·laran tres pèrgoles i vegetació. Llavors, el veïnat podrà gaudir d’un nou passeig de 3800 metres quadrats, que millorarà la connectivitat entre els dos costats de la ronda i que tindrà zones d’estada i  jocs infantils. El cost de la cobertura d’aquest tram és de 16 milions d’euros.

Unir la Vall d’Hebron i Sant Genís

Els barris de la Vall d’Hebron i de Sant Genís dels Agudells estan a punt de veure satisfeta, en part, una de les seves reivindicacions principals dels darrers anys. En unes setmanes, finalitzarà la cobertura del tram en obres i millorarà la comunicació entre aquests dos barris d’Horta-Guinardó, històricament separats per la carretera.

Tot i això, la demanda de les entitats veïnals de la zona és que la cobertura no finalitzi aquí i continuï per altres parts on, adverteixen, també és necessària. De fet, el que sempre han reclamat és el cobriment total de la ronda al seu pas pel districte.