Poliesportius hospital campanya

L’Ajuntament de Barcelona i el Consorci Sanitari convertiran quatre poliesportius municipals en hospitals satèl·lit per avançar-se a un possible col·lapse sanitari en la crisi pel coronavirus, segons ha avançat ‘El Periódico’ i ha pogut confirmar betevé.

L’Hospital Vall d’Hebron, l’Hospital Clínic, l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital del Mar podran fer servir les instal·lacions de centres esportius municipals propers. Des de l’Ajuntament expliquen que no hi ha data per a la posada en marxa d’aquests hospitals “satèl·lit”, però que serà tan aviat com sigui possible.

El Clínic encara no té centre assignat

El CEM Olímpics Vall d’Hebron donarà suport a l’Hospital Vall d’Hebron. Per a l’Hospital de Sant Pau serà el CEM Guinardó. En el cas de l’Hospital del Mar, es posarà el CEM la Mar Bella o Claror Marítim a disposició del centre.

En el cas de l’Hospital Clínic encara s’està valorant quin espai faria la funció d’hospital de campanya. En els quatre casos, els poliesportius funcionaran com una extensió del centre sanitari més proper. Els hospitals seran els encarregats de determinar quants pacients es podran atendre a cada pavelló i quants llits hi haurà.