Els veïns denuncien que al barri de Provençals del Poblenou hi ha pocs espais per als joves. Per això l’Associació de Veïns de Paraguai-Perú proposa que es construeixin unes pistes poliesportives a l’aire lliure al descampat que hi ha a tocar de l’edifici d’equipaments i habitatge protegit Ca l’Isidret, ubicat a la cantonada entre els carrers de Josep Pla i del Paraguai. Asseguren que la intervenció és necessària per solucionar els problemes de brutícia, humitats i aparcament incontrolat que hi ha al solar i per acabar d’una vegada per totes la urbanització dels entorns de Ca l’Isidret. Proposen que l’equipament tingui unes característiques semblats a les d’unes altres pistes que hi ha a la rambla de Prim, al barri veí del Besòs i el Maresme.

Volen la reurbanització de l’entorn

Les obres de l’edifici d’habitatge protegit i equipaments Ca l’Isidret, a Provençals del Poblenou, van finalitzar l’any passat i des d’aleshores l’associació de veïns de la zona, l’AV Paraguai-Perú, reclama un projecte per urbanitzar-ne els entorns. I és que hi ha un solar al costat que ocasiona molèsties diverses. Expliquen que s’hi aboquen escombraries i que es produeixen humitats i esquerdes a l’aparcament subterrani que hi ha a causa de la deixadesa de l’espai.

Segons expliquen els veïns, la demanda permetria solucionar un altre problema. I és que adverteixen que fan falta equipaments destinats als nois o noies al barri. Per això reclamen que l’espai es destini a la construcció d’unes pistes poliesportives. La proposta és que funcionin amb un horari, de les vuit del matí a les nou de la nit, i que serveixin per practicar-hi diferents esports.