El codirector del Primavera Sound, Alberto Guijarro, va explicar dissabte, durant el balanç del festival, que la zona del Fòrum més deteriorada és, precisament, la dels escenaris principals. “Hi ha sorra, esvorancs, … No es compleixen les necessitats mínimes per instal·lar-hi un escenari de capacitat com el que nosaltres tenim”, va denunciar Guijarro.

Al llarg de l’any, l’espai acull grans esdeveniments com la Feria de Abril, el festival Cruïlla, concerts de la Mercè o el Primavera Sound, l’últim que s’hi ha fet. Activitats que atrauen milers de persones i que contribueixen al deteriorament de la zona. Precisament per això, el consistori hi preveu fer obres de millora, tot i que no se sap quan arribaran. Per això, els organitzadors de festivals com el Primavera pressionen les institucions per tenir un espai, diuen, de condicions adequades.

Queixes veïnals per incivisme

El Primavera Sound s’acomiada també amb algunes queixes veïnals. Sobretot d’aquells que viuen a tocar del Fòrum, als entorns de la rambla de Prim. Asseguren que un cop el festival tanca portes, a les sis de la matinada, els assistents marxen tots alhora cap a casa i es produeixen grans aglomeracions, amb crits i soroll per part d’algunes persones. A causa d’això, demanen més presència policial.