La plataforma ha posat en marxa una campanya de micromecenatge per finançar el concert “Música i Arts per la llibertat d’expressió i contra la censura”, que han fet a Badalona, i ha volgut donar-se a conèixer repartint fulletons informatius – en castellà, anglès i francès – a les portes del Primavera Sound. Edurne Vega, integrant  de la plataforma ‘No Callarem’, ha explicat que  aprofiten la presència d’un públic molt internacional perquè volen fer “la major difusió possible de la situació del país”.

L’entitat posa sobre la taula casos de condemnes a presó d’artistes com Valtonyc o César Strawberry, així com també Cassandra, que ha estat condemnada, afirmen, per fer humor negre sobre un personatge de l’etapa franquista a través de Twitter.

El projecte ‘No Callarem’ vol constituir-se com una plataforma estable de denúncia de la censura a la crítica política a través de l’art o de l’expressió lliure a les xarxes socials. L’organització assegura que pretén continuar les accions a Madrid, València i Sabadell.