Malgrat que el festival de música no ha batut rècord d’assistència, sí que ha aconseguit igualar els espectadors de fa un any, 200.000, que han estat repartits en les tres jornades centrals del certamen. Dels assistents, més de la meitat continuen sent estrangers, que han arribat de 125 països diferents.

Ara bé, un dels codirectors del Primavera Sound, Alberto Guijarro, ha demanat a les administracions que es faci una remodelació integral del recinte del Fòrum, ja que, ha dit, cal que estigui en bones condicions per acollir un festival d’aquesta magnitud. La direcció apunta que les instal·lacions no s’han renovat de forma adequada i que han quedat obsoletes, sobretot, asseguren, els grans escenaris de les esplanades, plens de forats que “fan que no es compleixin les necessitats mínimes per acollir actuacions de qualitat”.

Tot i així, els organitzadors s’han mostrat satisfets amb els resultats, que encara són provisionals, ja que encara queda la jornada de diumenge, i han anunciat que la pròxima edició tindrà lloc entre els dies 31 de maig i 2 de juny, també al Parc del Fòrum.

Bona salut del festival

El Primavera Sound continua gaudint de bona salut, ja que, a més de la xifra d’assistència, els abonaments del festival ja es van esgotar el mes de gener. A més, enguany han tornat a repetir estrelles de la música als diversos escenaris del festival. Un dels altres plats forts d’aquesta edició, segons l’organització, han estat els concerts sorpresa, com el que va fer Arcade Fire en la primera jornada.