cartell ajuntament nadal

El president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, ha carregat des del seu compte de Twitter contra un cartell que ha penjat l’Ajuntament de Barcelona als carrers de la ciutat. A l’opi, s’hi veu un missatge que hi diu: “A la ciutat de Nadal fem per ajuntar-nos”, així com un dibuix on es veuen uns personatges reunits al voltant d’una taula. Segons Padrós aquest rètol és una incitació a “comportar-se de manera contrària” al que demanen les autoritats sanitàries.

De fet, des de fa dies, els experts adverteixen que no és convenient celebrar els tradicionals sopars d’empresa. Sobre això, Padrós ja va manifestar que tem un augment de contagis per Nadal. Al final de la seva piulada, el president del col·legi demana al consistori que retiri aquest cartell.

El cartell també va generar polèmica linguïstica

El cartell ja va aixecar polseguera fa uns dies. Diferents usuaris de Twitter van posar en dubte la correcció lingüística del cartell i, de fet, el mateix Padrós se’n refereix a la seva piulada, quan assegura: “Em va costar entendre el seu sentit quan el vaig veure per primer cop. No ho he aconseguit”.