Des de ben petit ha sentit l'olor de xocolata. L'Oriol Balaguer ha conviscut tota la vida entre pastissers, com el seu pare. Per això, està convençut que ho porta a la sang. ORIOL BALAGUER, pastisser i xocolater "És el meu hobby i la meva passió. Em dedico a allò que m'agrada i un dels plaers més grans de la vida és treballar i jo tinc la fortuna de poder fer això." Va venir a Barcelona a estudiar pastisseria i, per complementar la formació, Belles Arts. Creu fermament que per tenir èxit cal que el producte tingui un bon disseny. ORIOL BALAGUER, pastisser i xocolater "El primer que veiem de qualsevol cosa, d'una persona, un cotxe, un plat, un quadre... és l'impacte visual i és molt important però darrere hi ha d'haver una textura, un sabor... que ho superi." Dóna molta importància a la matèria primera. I en el seu cas, la més valorada és la xocolata. ORIOL BALAGUER, pastisser i xocolater "És l'or líquid del nostre ofici. Agrada gairebé a tothom, es pot fer qualsevol escultura, és fàcil de treballar... és un producte 10." El 2002 va obrir el primer estudi de pastisseria i bomboneria del país, i cada any crea noves col·leccions. S'inspira en tot el que l'envolta: una cançó, la natura o algun dels molts viatges que fa. Té una consultoria que forma escoles i professionals i distribueix els seus productes a Europa, els Estats Units i la Xina, entre d'altres. Però tot va començar a les Corts. Fill de Calafell, va venir a viure aquí i va obrir un obrador al carrer de Morales. ORIOL BALAGUER, pastisser i xocolater "Tenim tres locals a les Corts, és el nostre centre neuràlgic. La veritat és que és un gran barri, que ens ha acollit molt bé i que ens va molt bé per distribuir aquí i a fora." I no volen parar de créixer. Celebren 10 anys, satisfets amb la feina feta i amb el repte de treballar perquè la marca continuï estenent-se per tot el món.