vehicle mossos

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat un narcopís del carrer de Flassaders, al barri de la Ribera. L’operació s’ha fet aquest dimecres a la nit i s’ha tancat amb tres detinguts, a qui es considera els responsables d’aquest suposat punt de venda de droga. Segons la policia, els arrestats, que passaran a disposició del Jutjat d’Instrucció 16 de Barcelona aquest dijous, no estan vinculats amb la macrooperació del  29 d’octubre al Raval, quan es va desmantellar la principal xarxa criminal que dominava més narcopisos.

En l’escorcoll, s’hi han intervingut cocaïna, diners en efectiu i una balança. Ara bé, també s’ha constatat que a més de vendre droga, també s’hi oferia el consum. Prova d’això són els estris per consumir substàncies estupefaents que la policia hi ha trobat a dins. Això provocava molèsties als veïns, que van ser qui van alertar-ne la policia. Segons els Mossos, aquest narcopís funcionava des de feia setmanes i hi acudien un gran flux de toxicòmans al llarg de tot el dia. De fet, quan s’hi va entrar hi havia 10 persones a dins, que van ser identificades.

Amb aquesta operació, la policia ha clausurat tres narcopisos en un sol dia. A primera hora del matí de dimecres es van detenir quatre persones en dos suposats punts de venda de droga del Poble-sec: un pis del carrer de Radas i un local del carrer d’en Fontrodona, on en el moment de l’escorcoll hi havia 24 persones consumint a dins.