Un grup de veïns del carrer de la Verge han denunciat que des de principis de febrer un grup de persones ven droga a l’antic local on es trobava l’entitat cultural El Arco de la Virgen, tancada des del setembre. Asseguren que han denunciat l’ocupació il·legal i la venda de droga tant als Mossos com al propietari del local, que estava buit des de després de l’estiu.

La denúncia l’han fet aquest cap de setmana un grup de veïns del carrer de la Verge. Un grup de persones ha ocupat el local on fins a l’estiu estava ubicada l’associació La Virgen – Despacho Cultural i hi estan venent drogues. En Sergio Marcovich, que gestionava l’entitat cultural fins que va tancar a l’estiu, ha explicat a betevé que aquests presumptes venedors de drogues ja havien ocupat un altre narcopís al carrer de Sant Gil.  Assegura que la matinada del divendres 3 de febrer va sentir uns sorolls i en sortir al balcó va veure com havien forçat l’entrada al local. Marcovich assegura que el propietari, conscient de la situació, ha posat una denúncia i espera que es pugui desallotjar com més aviat millor. 

Des de l’associació cultural culpen el propietari de l’ocupació i asseguren que van haver de tancar perquè no podien fer front a l’increment del lloguer. Li recriminen, a més, que les obres que s’hi han fet, ara paralitzades, han deixat el local pràcticament obert i és molt fàcil accedir-hi. En els seus nou anys d’història, l’associació La Virgen-Despacho Cultural va acumulavar diversos precintes municipals per actuar com a bar musical sense llicència, unes ordres que es van fer arran de les queixes per soroll dels veïns.  La primera va ser el juny de 2010 i va fer que el local estigués tancat tres mesos.