Una vorera ampla i una línia d’aparcament substitueixen el que havia estat una part de l’antic camp de futbol del CF Damm. Concretament, la porteria que tocava al carrer del Pintor Alsamora. Les obres van començar just després del desnonament dels joves sensellar que vivien als vestidors.

Aquell mateix dia es van enderrocar aquests vestidors i, acte seguit, es va tirar a terra un dels quatre murs per ampliar el carrer, que just a l’altura del recinte esportiu es feia més estret. De fet, els vianants no tenien cap vorera a la banda del camp i havien de creuar per anar a l’altre cantó, on la vorera era més estreta.

En espera de decidir l’ús futur del camp

Ara una lona amaga el que queda del camp. Tan sols se’n conserva la sorra, plena d’herbes, i alguns elements com una porteria. Un aspecte que ha de ser provisional. Es preveia que aquest mandat s’havia de decidir l’ús del solar, de titularitat municipal des del 2019. Però, finalment, el procés participatiu s’ha posposat al següent mandat.

Una lona amaga el que queda de l’antic camp de futbol del CF Damm

“Ara tenim una vorera més ample per poder passejar. No és el futur, però ja ens fa il·lusió que hagin obert el carrer i es pugui veure el que serà en un futur una rambla verda que comenci a Collserola i arribi a la Meridiana”, afirma Agustín Martínez, de l’AV Porta. Fa referència al terreny del costat del camp de futbol, un gran aparcament lliure just a tocar dels murs del Cementiri de Sant Andreu, que en el futur esdevindrà una zona verda, d’estada i horts urbans.