British Council

El British Council ha anunciat que suspèn l’activitat de les tres seus que té a Barcelona durant tot aquest dilluns amb motiu del funeral de la reina Elisabet II. La institució cultural anglesa ha emès un comunicat en què explica que les oficines a tot l’estat espanyol estaran tancades “com a mostra de respecte” a la monarca. Es dona la circumstància que la reina d’Anglaterra era la patrona del British Council i, asseguren, la relació que tenien amb la monarca “era molt especial”.

La institució ha pres la decisió de suspendre l’activitat perquè considera que la reina Elisabet II ha estat “una dona increïble i molt estimada i respectada a tot el món, i poques persones han tingut un paper tant important com el seu en promoure el Regne Unit i els seus interessos”.

Sense classes presencials tot el dilluns

El tancament d’oficines durant tota la jornada afecta les classes presencials i a les classes en línia My Class, que s’han cancel·lat. En canvi, sí que es continuaran fent les classes en línia Aptis, i tampoc no estan afectades les consultes i les proves de nivell “online”. Aquest dimarts, 20 de setembre, el centre reprendrà una altra vegada la seva activitat amb normalitat.

Actualment el British Council té tres acadèmies d’anglès a Barcelona, al carrer Gran de Gràcia, al carrer d’Amigó i al de Jesús i Maria.