Guàrdia Urbana a Maria Cristina

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona faran controls d’accés a la plaça d’Espanya, l’avinguda de la Reina Maria Cristina i els entorns per evitar que es repeteixin els aldarulls viscuts aquesta nit passada a la zona. Els dos cossos policials s’han reunit aquest dissabte arran dels greus incidents després de la macrobotellada i han acordat reforçar la presència policial, després de les desenes de ferits, la vintena de detinguts i els edificis, mobiliari urbà, vehicles i comerços malmesos durant els aldarulls.

En un comunicat, la policia catalana ha informat que també es faran tancaments en el cas que sigui necessari. El dispositiu de seguretat, format per efectius d’ordre públic, de seguretat ciutadana uniformats i de paisà que buscaran, segons Mossos d’Esquadra, minimitzar i prevenir actes incívics.

No es descarten més detencions

Ara per ara, hi ha 22 detinguts relacionats amb els aldarulls d’aquesta nit passada i el cos de Mossos ha obert una investigació per identificar, localitzar i arrestar altres persones que haurien participat activament en els desordres públics.