El Parc de Joan Miró torna a ser escenari del MAC, el Mercè Arts de Carrer. Enguany, els més menuts són els protagonistes d’uns espectacles que han reforçat la part més expressiva i visual per tal que els puguin gaudir. El circ, el teatre i la màgia són els reclams que tots els infants cerquen aquests dies mentre juguen en diferents espais habilitats. Com que s’ha ampliat l’horari de les activitats a l’aire lliure, els organitzadors han decidit ampliar també les activitats.

Malgrat tot, cal respectar les mesures sanitàries pel coronavirus: reservar cita per assistir a les activitats, dur sempre la mascareta posada i tenir el gel hidroalcohòlic a mà. Un cop demanada la reserva, el públic pot gaudir de quatre hores d’espectacles programats dins del recinte. La proposta acaba diumenge 26 i es pot visitar en horari d’11 a 14 h i de 16 a 20 h.

Espectacle multidisciplinar de La Gata Japonesa

L’Elena forma part de la companyia La Gata Japonesa i aquest dissabte ha presentat espectacle: ‘Los Viajes de Bowa’. És el primer any que participa de la Festa de la Mercè 2021 i diu que est`à molt contenta amb la rebuda. La seva proposta és multidisciplinar: combina el circ amb el teatre i atrapa els espectadors amb la seva expressivitat des del primer minut.