Despres d’un any sense fer-se, la Travessia al Port de Barcelona ha tornat per les Festes de la Mercè. La prova, disputada al Moll de Bosch i Alsina, l’organitza el Club Natació Atlètic-Barceloneta.

Una travessia amb 350 nedadors i campions olímpics

Més de 350 nedadors han pres part en una prova que enguany ha arribat a la 93a edició, i ho fa amb ganes de seguir creixent. Per al president del club organitzador, Julián García: “Espero continuar sent el president quan arribem als 100 anys de la prova. Haurem de canviar el recorregut actual i volem fer canvis per modernitzar la prova”.

La Travessia del Port està dividida en sis categories diferents, que van des de la benjamina fins a l’absoluta, passant per la de discapacitats. Enguany, el campió de la prova dels 5.000 metres ha estat l’argentí Manu Lires, amb un temps de 59 minuts i 23 segons.

La matinal de la travessia ha acabat amb la disputa de la tercera etapa de la Copa d’Europa, amb la participació dels millors nedadors internacionals que van anar als Jocs Olímpics de Tòquio. Hi han destacat l’alemany Florian Wellbrock, l’hongarès Kristof Rasovszky i l’italià Gregorio Paltrinieri.