La reobertura dels locals d’oci nocturn i el fort dispositiu policial de la Guàrdia Urbana no han frenat una nova nit de botellades a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i a la plaça d’Espanya. Per segona nit consecutiva, i en el marc de la Mercè 2021, la nit de divendres a dissabte cap als volts de mitjanit, milers de joves, uns 40.000 segons la policia municipal, s’han reunit en aquest punt de la ciutat per escoltar música i consumir begudes alcohòliques.

En aquesta ocasió, i ben al contrari del que va succeir la nit del 23 de setembre, quan 15.000 joves van ser desallotjats per la Guardia Urbana sense incidents, el macrobotellot va derivar en aldarulls i destrosses a cotxes i el recinte de Fira de Barcelona, i baralles entre grups. De fet, alguns participants també van llençar ampolles de vidre als agents de la Guàrdia Urbana.

Persones arribant a la macrobotellada de Maria Cristina

Durant tota la nit, els accessos a l’avinguda de la Reina Maria Cristina han estat un riu constant de persones que hi arribaven caminant o amb transport públic amb bosses plenes de begudes.