La segona nit consecutiva de macrobotellada a l’avinguda de la Reina Maria Cristina coincidint amb les festes de la Mercè 2021 ha acabat amb aldarulls a la zona. A la matinada, un grup de persones ha fet destrosses en alguns vehicles estacionats a la zona i també en els vidres del recinte de Fira de Barcelona, que ha estat assaltat. Cotxes de la Guàrdia Urbana també s’han vist malmesos per l’incivisme. A més, hi ha hagut baralles entre grups que han provocat diversos ferits.

destrosses a Maria Cristina

Milers de joves s’han concentrat en aquesta part de Barcelona, propera a Montjuïc. Han consumit begudes alcohòliques i escoltat música a través de grans equips mòbils que han instal·lat alguns dels participants en la macrobotellada.

Desallotjament policial amb aldarulls

Finalment, cap a les cinc de la matinada, s’ha produït una intervenció policial que ha desallotjat els que encara eren a la zona. A l’àrea de l’avinguda de la Reina Maria Cristina i de la plaça d’Espanya, aquesta actuació s’ha fet de dia i, a banda de les destrosses en vehicles i el recinte firal, ha comportat nombrosos desperfectes al mobiliari urbà, alhora que s’han escampat escombraries per la via pública.

destrosses a Maria Cristina

betevé està treballant per ampliar aquesta informació d’última hora.