Els Mossos d’Esquadra han trobat un cadàver a la muntanya de Montjuïc, a la zona de mirador que hi ha al costat del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Agents del cos s’hi han desplaçat després de rebre l’avís d’algú que l’havia localitzat. Fonts policials descarten que sigui Martín Ezequiel Álvarez, el pare del nen mort en un hotel de l’avinguda del Paral·lel, a qui els Mossos busquen i relacionen amb el presumpte homicidi del petit.

De fet, el cadàver trobat a Montjuïc sembla que feia dies que era allà tenint en compte el seu estat avançat de descomposició. Tot apunta que es tracta d’una mort accidental perquè, segons les primeres inspeccions oculars, no hi ha signes de violència.

Justament dimecres, patrulles aèries, en moto i a peu dels Mossos van pentinar la muntanya a la recerca del sospitós del presumpte homicidi del nen de dos anys a l’Hotel Concordia. Els agents no van trobar-hi res però aquest dijous han rebut l’avís que algú s’havia topat amb el cos sense vida d’una altra persona.