Els fets es remunten al 10 de juliol quan dos homes armats amb una arma de foc van assaltar la jove i el seu company al portal de casa seva. Els segrestadors, que es van mostrar molt violents, els van obligar a entrar al pis i allà van agredir la parella de la víctima amb un ganivet que li va causar ferides a l’esquena i talls als braços. En la mateixa acció, un dels segrestadors va intentar tallar-li un dit mentre li reclamava 15.000 euros en compensació per una transacció de droga presumiblement fallida. Els autors, en veure que no podrien aconseguir els diners exigits, van segrestar la noia i van reclamar-ne un rescat.

Arran de les denúncies de diferents familiars de la víctima, la Unitat Central de Segrestos i Extorsions va activar el protocol existent per casos d’aquest tipus per tal d’identificar i detenir els responsables dels fets. Es van assignar dos negociadors al cas per assessorar els familiars de la víctima i alliberar-la al més aviat possible.

Dissabte 11 de juliol a la nit es va muntar un dispositiu policial que va permetre alliberar la víctima quan tres dels segrestadors la transportaven en un vehicle. L’actuació va permetre també detenir un dels segrestadors. Els altres dos ocupants del vehicle van fugir del lloc dels fets.

Hores més tard, es va poder localitzar el domicili on havien tingut retinguda la víctima, un immoble situat al barri de Sant Josep de l’Hospitalet de Llobregat. La propietària del pis va ser identificada com una de les persones que va custodiar la jove durant el captiveri i va ser detinguda.

El primer detingut ja ha ingressat a presó i la dona arrestada està previst que passi a disposició judicial en les properes hores.