En dues de les quatre accions que van permetre la detenció d’11 persones, els agents van observar tres i dos homes, respectivament, sortint en actitud sospitosa d’un bloc de pisos. En ambdós casos, els Mossos d’Esquadra van comprovar que els suposats lladres havien col·locat peces de plàstic o de Porexpan a les portes per saber si a l’interior dels habitatges hi havia gent.

En una altra ocasió, una patrulla de paisà va observar com tres persones sortien corrents d’un bloc i fugien amb un cotxe. Amb l’ajuda d’una segona patrulla, van interceptar el vehicle i detenir els integrants. A més, van rebre la trucada d’uns veïns que havien sofert un intent de robatori. La policia va intervenir als delinqüents diverses eines i un pot amb un producte químic que es pot fer servir per adormir persones.

En el quart cas, uns agents també de paisà van rebre l’avís d’una persona que alertava que tres homes havien accedit a un pis a través d’un balcó. Quan hi van anar van veure un noi fent tasques de vigilància. Després de trucar al timbre i identificar-se com a policies sense obtenir resposta, els policies van accedir a l’immoble a través del mateix balcó i van trobar dos individus més estirats al terra, als quals van trobar eines. Una vegada els detinguts van declarar davant d’un jutge, aquest va decretar llibertat amb càrrecs per a vuit d’ells i presó provisional per als tres últims.