Aquestes són les imatges que ha pogut gravar un dels veïns del carrer de Concili de Trento en el moment de l'assalt. Ell estava a casa seva, ha sentit molt de soroll i ha sortit ràpidament al balcó per veure que passava. Ha captat tot el succès amb el mòbil. Com ell, també s'han espantat les persones que estaven en aquest bar fent el vermut. No s'han mogut i han observat tot el que passava des de les finestres. Els fets han passat davant d'aquest supermercat, que ha tancat les portes ràpidament. L'atracament a mà armada ha passat a tres quarts d'una del migdia, quan dos persones a cara descoberta han intentat robar un furgó blindat, però els vigilants d'aquest furgó ho han evitat i els assaltants han fugit. El rastre dels dos lladres es pot veure just al carrer de sota d'on s'ha produït l'intent d'atracament. Al costat de les pistes de petanca, s'hi poden veure taques de sang, i la policia sospita que hi pot haver algun ferit entre els assaltants. En aquesta zona també han trobat una de les armes que portaven els lladres. Els Mossos d'Esquadra han muntat un dispositiu per intentar identificar, localitzar i detenir les persones que han comès l'intent de robatori.

Els Mossos han dit que cap vigilant de seguretat dels que ha participat en l’intercanvi de trets ha resultat ferit. De fet, just un carrer per sota d’on s’ha produït l’intent d’atracament s’hi podien veure aquesta tarda taques de sang. En aquesta mateixa zona, s’hi han trobat les armes que portaven els lladres.

L’atracament s’ha produït a les 12.50 h i els delinqüents no haurien aconseguit endur-se els diners. De moment no ha transcendit el nombre d’atracadors ni per què el robatori ha acabat amb un tiroteig.