És la sisena edició del Morning Gloryville a Barcelona, la segona al Mercat de les Flors. Des de primera hora i fins a dos quarts d’onze del matí, un centenar de persones han anat fins al Mercat de les Flors, reconvertit en una pista de ball, per gaudir d’un matí ple d’energia. L’objectiu és “fer una festa, una celebració de la vida, un projecte que vol trencar amb els tòpics de la cultura i proposar una alternativa a la festa”, ha afirmat la directora del festival, Charela Díaz.

Mentre la majoria de gent balla al ritme dels discjòqueis, per l’espai també es poden trobar sessions de massatges, de ioga, tast de menjar i de beure. Tot, però, sense alcohol. Aquesta és una de les principals característiques del Morning Gloryville.

Els organitzadors estan satisfets amb aquesta edició i confien a poder fer la pròxima abans de finals d’any. Ja hi ha més d’una vintena de ciutats d’arreu del món, com Amsterdam, San Francisco, Sydney o Berlín, que celebren aquest tipus de festa. L’entrada anticipada val 10 euros i 12,50 euros comprada a taquilla.