El suposat grup criminal dedicat a traficar amb medicaments il·legals i substàncies dopants tenia la seu a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. Es dedicava a distribuir aquests productes il·legals, sobretot consumides entre els aficionats al culturisme, a diferents punts de Catalunya i l’estat  espanyol.

Els Mossos van iniciar la investigació de la trama a finals del 2017, arran d’un decomís de medicaments il·legals en una botiga de nutrició esportiva a l’Eixample. Estirant el fil de la investigació van constatar que els dos propietaris d’aquesta botiga lideraven un grup dedicat a traficar amb aquestes substàncies. 

La xarxa prenia moltes mesures de seguretat, per exemple emmagatzemava totes les substàncies en un traster llogat a nom d’una altra persona o enviava les comandes a través d’una empresa de missatgeria fent servir un nom fals. Malgrat tot, els investigadors van poder tancar el cas el 28 de març, quan van escorcollar dues botigues de nutrició esportiva a Barcelona i l’Hospitalet, el traster i dos domicilis.

Els Mossos van detenir els cinc suposats integrants del grup, que han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.