Els locals precintats estaven situats als carrers de les Moles i d’en Roca, al barri Gòtic. El mes de novembre es va rebre una denúncia sobre el local del carrer de les Moles en què s’advertia que s’hi feien activitats d’associació cannàbica. La Guàrdia Urbana va dur a terme una investigació i en comprovar que funcionava sense la llicència corresponent, es va demanar a la propietat que aturés l’activitat. Segons informa l’Ajuntament, el tancament voluntari no es va fer i és per això que dimecres passat es va procedir a precintar el local.

En el cas del local del carrer de’n Roca hi havia queixes veïnals. Després d’investigacions, que l’Ajuntament qualifica de complicades per l’obstrucció dels promotors del local, es va comprovar que, de nou, l’establiment no tenia llicència per ser una associació cannàbica. Al febrer es va comunicar l’ordre de tancament i, en detectar que no s’havia procedit a la clausura, la Guàrdia Urbana va precintar el mateix dimecres el local.

El districte va posar en marxa a principis del mandat un pla d’inspeccions per poder detectar activitats d’associació cannàbica il·legal i tancar aquests espais.

A mitjans del 2015 hi havia un total de 41 expedients oberts a Ciutat Vella. Actualment en queden quatre, pendents d’investigació o autorització judicial per poder fer-ne el cessament de l’activitat.